Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

2020 céges munkaruhája - Logós melegítő

2020. november 13. - Lollipop Reklám

Idén mindenki nagyon megfontolja, mit adjon kollégáinak év végi ajándékként. Az akár 3-5 ezer forintos 10 szemes bonbonok már nem kelendőek, sokkal inkább az évekig használható tárgyal, eszközök. Sokan választják logózásra reklámajándéknak a kulacsokat, vezeték nélküli töltőket, termoszokat, prémium termékeket

A reklámpóló, logóspóló mindig hasznos ajándék volt kollégáknak, hiszen egy csapatépítőn, céges rendezvényen egyedi megjelenést ad. Ahol lehetőség van rá, akár munka közben is hordhatóak a logózott pólók, ha figyelünk rá, hogy minőségi terméket válasszunk. 

2020 - Home office!!! Lehet szomorkodni, pityeregni, vagy otthon is gőzerővel dolgozni, hogy ne csak mi mint magánszemélyek éljük túl ezt az időszakot, de a cég is megmaradjon, ahová tavasszal visszatérhetünk dolgozni. 

Addig pedig legyen HOME OFFICE MUNKARUHÁNK, azaz logózott melegítőnk! 

 

 Tudjuk, hogy most mindenkinek nehéz, mindenki bajban van, ezért kivételt teszünk. Akár 1 db melegítő is rendelhető logózva! 

Szett ár 25 szettig, alsó-felső külön logózva 1 színnel:

17.900 Ft/szett + Áfa

Technikai költség, megrendelési mennyiségtől függetlenül: 7.500 Ft + áfa

Keresd minket, elérhető színek és méretek miatt: ertekesites@lollipopreklam.hu

melegito_fek_log.jpg

 

p56.jpgúlp31410.jpg

 

 

Írj nekünk még ma! 

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5216284240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása