Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

10 jó indok, hogy idén ajándékozz!

2022. január 12. - Lollipop Reklám

Tudtad, hogy az ügyfelek 57%-a több, mint 5 évig megtartja a reklámajándékokat, 40%-uk pedig ennél tovább is?

Egy jól átgondolt, praktikus, esztétikus reklám ajándék hatásos és költséghatékony ügyfélmegtartó erőt képvisel. Az emberek értékelik a céges ajándékokat – melyek pozitív márkaérzékelést okoznak minden alkalommal, amikor viselik vagy használják őket.

A reklámajándéknak számos funkciója lehet. Mindig kommunikálsz általa, mindig üzenetet közvetítesz vele.

  1. Reklámhordozó: A neved ott van ügyfelednél az asztalon/autóban, hétköznapi tárgyakon az otthonában, azaz a szeme előtt… mi fog történni? Benne lesz a Te céged neve a fejében.
    logózott ajándék, reklámajándék, céges ajándék, logózás
  2. Termékedet/Szolgáltatásodat megismertetheted: Új terméked van? Ha nem csak olvasok vagy hallok róla, hanem egy kis ajándékkal együtt kapom az új infot, biztosan nagyobb érdeklődést mutatok iránta.
  3. Értékelheted a kapcsolatotokat: Ajándékkal kifejezed milyen sokat jelent számodra a kapcsolatotok az ügyfeleddel/ partnereddel. Lehet exclusive, nagy értékű, egyedi, előremutató, bensőséges, vagy akár egy apró finomság.
    logózható ajándék, üzleti ajándék,
  4. Támogathatod a kollégáid munkáját: home office-ban vannak? Szabad ég alatt dolgoznak? Folyamatosan úton? Képernyő előtt töltenek sok órát? Az is kiszámíthatatlan mikor jut idejük ebédelni? Félted az egészségüket? Meg szeretnéd köszönni az erőfeszítéseiket? A reklámajándékok kollégáid felé is fontos szerepet töltenek be.
    logózott uzsonnás doboz, logózott ételdoboz, logózott ajándék, céges ajándék, nyomda, logó nyomás, logós ajándék, karácsonyi céges ajándék, logózott étkező szett
  5. Kifejezheted a háládat, elkötelezettségedet dolgozóid vagy akár beszállító, együttműködő partnereid felé. A Te eredményeid rajtuk is múlnak.
    prémium reklámajándék, lopásbiztos hátizsák, exkluzív ajándék, egyedi ajándék, lollipop ajándék, lollipop nyomda, logós termék
  6. Fokozhatod az ügyfél elkötelezettséget, hűséget: Éles a verseny és az árak sokszor alig térnek el, így nem mindig azon múlik egy üzlet. A kialakult kapcsolatok minősége legalább ilyen fontos. Ki ne szeretne a hűségéért egy kis pluszt kapni?
    logózott ajándék, reklámajándék, céges ajándék, logózás
  7. Ösztönözheted az eladásaidat: Az ajándék mindig öröm, mindig motiváló. Vesd be kisebb-nagyobb ajándékaidat kampányszerűen!
  8. Építheted az image-edet és marketing üzenetet adhatsz át általa a cégedről: A céges ajándékod magán viseli a céged arculatát és mindig magáról a kapcsolatról kommunikál. Gondosan válassz, mit is akarsz közvetíteni általa!
  9. Rendezvényen veszel részt? Hagyj nyomot a fejekben, de ne feledkezz meg a rátok emlékeztető reklámajándékokról sem!
  10. Alkalmak az év során: évfordulók, újítások, jeles dátumok, összejövetelek, közös naptári ünnepek, vagy valami nagy durranás a cég életében? Mind remek lehetőség, hogy ajándékozz! Ha ajándékozol, fokozod a pozitív élményt, ami cégedhez köthető. Ha nem? Lehet semmi nem történik….de kihagytál egy alkalmat, hogy fokozd a cégedhez köthető pozitív élményt!
    nőnap, reklámacsoki, prémium csoki, logós csokoládé, céges csoki, nőnapi céges ajándék, prémium reklámajándék  reklámajándék, céges ajándék, logózás, logózott termék

     

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr8716811258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása