Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Katalógus, prospektus

2022. február 16. - Lollipop Reklám


Újra jönnek a rendezvények, expok, kiállítások és hozzád is érkeznek az ügyfelek, látogatók. Ugye nagyon figyelsz arra, hogy mindig adj a kezükbe, névjegyet és katalógust! Nem tudok olyan iparágat mondani, ahol egy igényes, szép katalógus elkerülhetetlen. Egy magánkórház, gyógynövényszaküzlet, IT cég, ruhabolt, lakberendező, borászat… is tud mit mondani a saját iparágáról, és ha tud, akkor azt le is tudja írni. A Lollipop pedig formába önti, majd kinyomtatja és végül a kezedbe adja, hogy Te nagyon büszkén adhasd tovább a saját partnereidnek.

Vegyük végig, hogy készül el a Te katalógusod 

  1. Eljössz hozzánk beszélgetni és megnézel sok-sok terméket.
  2. Megírod a szöveget.
  3. Képek! Ez mindig kardinális kérdés! Ha termékeid vannak, akkor bizony kell profi fotós, aki befotózza a termékeket. Ha IT cég vagy, egyszerűbb mert pár dollárért veszünk neked fotókat.
  4. Betördeljük a prospektust, katalógust, majd elküldjük nektek jóváhagyásra.
  5. Jól átnézed, minden egyes betűt, bár jobb, ha megnézi korrektor is.
  6. Mi javítjuk, majd újra visszaküldjük neked, amíg a végleges ok-t meg nem kapjuk.
  7. Kinyomtatjuk, vágjuk, tűzzük, hajtjuk, csomagoljuk, szállítjuk.
  8. Te nagyon örülsz…

Íme, ár fantasztikus katalógus, ami akár a Tiéd is lehet! 

katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,katalógus készítés, prospektus nyomtatás, nyomda, nyomtatás, termékkatalógus, egyedi prospektus,

prospektus nyomtatás, katalógus tervezés, nyomda, nyomtatás, Lollipop Nyomda és Reklámprospektus nyomtatás, katalógus tervezés, nyomda, nyomtatás, Lollipop Nyomda és Reklámprospektus nyomtatás, katalógus tervezés, nyomda, nyomtatás, Lollipop Nyomda és Reklámprospektus nyomtatás, katalógus tervezés, nyomda, nyomtatás, Lollipop Nyomda és ReklámÓbuda, Budapest, Lollipop nyomda és reklám, reklám, reklámeszköz, marketing, katalógus, prospektuskatalógus, prospektus, brosúra, marketing, reklám, reklámeszköz, Lollipop reklám és nyomda, diitális nyomda, nagy formátumú nyomda, Budapest, Óbuda

Kedvet kaptál katalógus, prospektus készítésre, nyomtatára?

 

Írj nekünk még ma! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr4717557238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása