Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Mitől lesz profi megjelenésed egy rendezvényen?

2022. március 17. - Lollipop Reklám

Eljött ismét a rendezvények, kiállítások, expok időszaka. Térjetek vissza a rendezvények világába megújult, professzionális megjelenéssel! Ideje újra telerakni a marketing raktárat, hogy mindig legyen roll up, katalógus, logós toll, reklámcsoki, reklámvíz, amit magatokkal tudtok vinni. 

Kiállításra fel! Legyetek profik ne csak szakmailag, hanem megjelenésetekben is!

 

Display

 

Szép, csábító stand, ami észrevehető: Logótok, ami jól látható a pulton, vagy felette, mellette és a kiegészítő eszközökön, ami  beachflag, megállítótábla vagy akár Insta keret is lehet.

rendezvény, kiállítás

roll up, plakát, nyomda, Lollipop Nyomda, kínálópult, beach flag, reklámajándék, nyomtatás, minőség, kóstoltató pult, szórólap, plakát


Egységes ruházat
 

 

Egységes megjelenés a kollégáknak. Ruházat ami akár formális vagy informális öltözék Nálatok, legyen egységes és színeiben tükrözze a cég arculatát.

póló, munkaruha, ing, rendezvény, céges póló, nyomda,

póló, munkaruha, ing, rendezvény, céges póló, nyomda,


Prémium bemutatkozó anyag
 

 

Igényes kivitelű anyagok a termékekről, a cégről, a szolgáltatásaitokról. Legyen katalógus, szórólap, termékismertető,  egy kiállításra, egy rendezvényre nem lehet kimenni nélkülük. Prémium cégeknek pedig, prémium katalógus jár, kukkantsatok be ide, hogy ötleteket merítsetek. 

pop up katalógus, termék ismertető, reklám

seuzo, reklámcsoki, nyomda, Lollipop Nyomda és Reklám, mappa, füzet, egyedi, nyomtatás, gyorsnyomda, szórólap

 


Névjegykártya
 

 

 Elegendő és helyes adatokat tartalmazó névjegyek!!! Nem is hinnétek milyen sokszor felejtődik el ez az alap kellék. Lehet pusztán információs elem, de akár nagyon egyedi is. Ha esetleg elavultak a névjegyen az adatok, rendeljetek újakat, mert ráírni, áthúzni nem elegáns!

nyomda, óbuda, névjegykártya nyomtatás, egyedi névjegykártya

egyedi névjegykártya, stancolt névjegy, formára vágott névjegy, nyomda, óbudai nyomda,

 

CSALI! Reklámvíz, reklámcsoki 

 

Vendégváró vagy frissítő. Ki ne szeretné, ha megkínálják egy standon például egy reklámcsokival vagy ásványvízzel? Legyen a Ti standotok igazán kellemes sziget a rendezvény forgatagában. Tegyetek logózott csokit egy üvegtálba! És miért ne lenne a Ti logótok akár az ásványvizeken is, amivel megkínálhassátok a vendégeidet?

 

reklámcsoki, reklámédesség, céges ajándék, logós ajándék

logós csoki, szóró csoki, reklámcsoki

reklámvíz, egyedi címkés ásványvíz, logós ásványvíz, fesztivál, családi nap

reklámvíz, logózható címke, logós címke, reklámajándék, reklámeszköz, Lollipop Nyomda és reklámajándék, Óbuda nyomda, Budapest nyomda

 


 
Reklámajándék

 

 Apró szóróajándékok. Ha lezártok egy beszélgetést a standon és elköszönsz valakitől, kedves gesztus egy ajándékkal búcsúzni. Ez szinte bármilyen logózott apróság lehet. Most már elérhető számtalan logózott reklámajándék antibakteriális formában illetve a 2022-ben legtrendibbek a környezettudatos ajándékok. Válogass kedvedre!

received_199085695456709.jpeg

logozott powerbank, reklámajándék, logózott ajándék, nyomda, trendi ajándék, környezettudatos ajándék, öko ajándék, antibakteriális ajándék, bambusz


Prémium reklámajándék
 

 

Logós, minőségi ajándék a kiemelt ügyfeleknek, akikkel a standodon találkozol. Nagyon fontos, hogy mindig legyen kéznél olyan ajándék, amivel kifejezheted egy-egy partnerednek, ügyfelednek, milyen fontos a kapcsolatotok. Készülj fel, legyen a kezed ügyében minőségi céges ajándék, hogy ne kelljen zavarba jönnöd egy fontos ügyfél megjelenésekor!

logótervezés, grafika, céges ruházat, roll up, céges logó, reklámajándék

logótervezés szülinapi logó logókészítés reklámajándék logózott ajándék prémium céges ajándék


Szeretnétek Ti is profi megjelenést a következő rendezvényen, kiállításon? Segítünk, írj nekünk!
  

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr9517782506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása