Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Neked is lehet Facebook szintű irodád

2022. május 13. - Lollipop Reklám

 

A Facebook akár hol is nyit új irodát, arra mindig nagyon figyel, hogy az irodadekorációja kiemelkedő legyen. Nézzük meg a Varsói irodájukat kicsit jobban, mit is találunk itt. 

Ez az irodadekoráció is az egyszerűen nagyszerű kategóriába esik. Nem az óriási költségvetés teszi ezt az irodát ilyen vonzóvá, hanem a lendületes, kreatív grafika, az apró részletek. 

A tárgyaló két fala kapott egyedi tapétát, ahol a grafikán van a hangsúly. Minden elemét külön tervezte meg a grafikus, és nem használt csak Facebook kompatibilis színeket. Ezt a színhasználatot nagyon sok egyedi tervezésű tapéta nyomtatás során alkalmazzuk mi is.  
facebook-waw1.jpeg

Látod azt a kukát? Ezekről a részletekről beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy a jó irodadekoráció a részletekben rejlik. És ez a sima kuka, akár 600 Ft-ból beszerezhető, egy matrica pedig máris beleolvasztja a környezetbe. 

facebook-waw2.jpeg

És a játékosság! Lehetünk bármennyire komolyak, felsővezetők, akkor is kell egy kis játék az iroda falai közé is. A Facebook egy mini piacot álmodott meg, amit feltöltenek gyümölcsökkel, amiket a kollégák pihenés közben fogyaszthatnak. Az egyik falon az egyedi tapéta egy részén pedig whiteboard filccel írható részt találunk, ahová üzeneteket írhatnak a kollégák. Ezt a speciális fóliát nagyon gyakran használjuk tárgyalók kialakításakor is, így egyből a falra kerül a "tábla". 

facebook-waw3.jpeg

FELDOBNÁD TE IS AZ IRODÁD? KERESS MINKET! 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr9317830767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása