Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

2022-es névjegykártya trend!

2022. június 01. - Lollipop Reklám

 

 

 

 

Amikor a lehetőség kopogtat, még mindig a névjegykártya a legjobb módja vállalkozása reklámozásának. Ez az első benyomás, ezért a tökéletes dizájn kialakítása elengedhetetlen, hogy még jobban magunkra vonjuk a figyelmet. A névjegykártya-trendek követésével vállalkozásod is követni tudja az igényeket. 

Összegyűjtöttük a 2022-es év 10 legnépszerűbb névjegykártya-trendjét, hogy segítsünk minden üzleti találkozásból a legtöbbet kihozni. 

 

1. Hozzáférhető és befogadó kialakítás

 

Braille

Add hozzá kapcsolatfelvételi adatait Braille-íráshoz, hogy vállalkozásod könnyebben elérhetővé tegye a látássérült ügyfelek számára is. Értékelni fogják, és Te egy rosszul kiszolgált rétegre is gondolsz még a jól látó ügyfeleid is. 

Tipp: A Braille-írás egy 29 pt-es betűtípusnak felel meg, ezért tömörnek kell lennie! 

Színvakság

A kisegítő lehetőségek nem állnak meg a Braille-írásnál. A színvakságban szenvedők számára bizonyos színkombinációk nem olvashatók. Legyen tehát óvatos a színpaletta kiválasztásakor! Bár a merész színek a grafikai tervezés trendje 2022 -ben, inkább hagyatkozzon a formára és az elrendezésre, hogy kifejezze márkaszemélyiségét

Íme néhány színkombináció, amelyet a színvakok elkerülhetnek:

  • Zöld és piros
  • Zöld és barna
  • Kék és lila
  • Zöld és kék

Használd ezt a kontraszt-ellenőrzőt , hogy megbizonyosodjon arról, hogy a színvakok olvashatóságának határain belül marad!

kreatív, befogadó névjegykártya tervezés

Forrás: Blackbox on Behance

Gyengénlátó

Válasszon nagyobb betűméretet, hogy megfeleljen a gyengénlátók számára vonatkozó akadálymentesítési szabványoknak. A kis szöveg modernnek és minimalisztikusnak tűnhet, de semmi sem éri el az egyértelműséget és az olvashatóságot.

nagy szövegű névjegykártya

Forrás: Studio 8 on Behance

2. Fenntartható anyagok

 

A vállalkozások egyre fenntarthatóbbá válnak 2022-ben. Mivel a legtöbb névjegykártya a kukába kerül - kár is tagadni, miért ne nyomtathatnánk őket fenntartható anyagokra, például könnyen lebomló papírra? Vagy válasszunk parafát vagy újrahasznosított kartont, ha ez megfelel a vállalkozásának. 

Ez a névjegykártya-trend minden olyan vállalat számára ideális, amely értékeli a fenntarthatóságot, és működésének szerves részévé teszi.

karton névjegykártya

Tervezte: business-card.uk

 

 

 

3. Hasznos névjegykártyák

 

A hasznos névjegykártyák kreatívak és átgondoltak. Tedd hosszú élettartamúvá névjegykártyáid azáltal, hogy hasznosabbá teszed őket a potenciális ügyfelek számára. 

Gondolj egy téglalap alakú többfunkciós szerszámra az ezermester vállalkozásához, vagy egy kis csalólapra az oktatók vagy tanárok számára. A névjegykártya poháralátétté is átalakítható vendéglátó üzletekneka népszerűsítésére! 

szerszám névjegykártya példa

Forrás: boredpanda.com

Manapság bármire nyomtathatjuk a logós és információid, így a kihívás abban rejlik, hogy értéket kínáljunk egy névjegykártyájával is.

A pékek, tésztakészítők vagy cukrászok számára a névjegykártya konyhai eszközre való kinyomtatása a vállalkozása előtt marad. Ezenkívül megkönnyíti a potenciális ügyfelek számára, hogy elérjenek, amikor szükségük van Rád!

tészta mérték névjegykártya

Forrás: cardobserver.com

4. Textúra és érintés

 

A névjegykártya-trendek 2022-ben olyasvalamit is kihasználnak, amit a webhelyek nem tudnak – a fizikai érintést. A merész dombornyomás és a magasított betűk érintik a tapintást, és elkápráztatják ügyfeleinket kortárs stílusukkal.

Dombornyomott és dombornyomott betűk

Ez a stílus modern, letisztult, és tökéletes a minimalista dizájnhoz, amely ütős. A dombornyomás ideális a legtöbb iparág számára, de a legalkalmasabb olyan kreatív márkák számára, amelyek szeretnek kísérletezni.

 


 

5. Kísérleti anyagok

 

Ki mondta, hogy a névjegykártyáknak papíron kell lenniük? A névjegykártya trendek 2022-ben a kísérleti anyagok felé hajlanak, mint például a szövet, a fa, és még az ehető élelmiszerek is!

Ehető névjegykártyák

A tésztától a sütikig kísérleteznek az ehető névjegykártyákkal. Ez a tendencia az élelmiszeriparra jellemző, és finom ösztönzést ad az embereknek, hogy vegyék el a névjegykártyád!

Szövet és fa

Az olyan kísérleti anyagok, mint a fa vezető névjegykártya-trendek 2022-ben. Hosszabb élettartammal bír, és nagyszerű módja annak, hogy potenciális ügyfeleit szokatlan megjelenéssel bűvöld el.

Ha vintage bolt tulajdonosa vagy divattervező, akkor a vászon névjegykártya releváns és frissítő is lehet. Azok számára, akik szakmában, famunkával vagy egyedi tervezéssel foglalkoznak, a fából készült névjegykártya tartós benyomást kelt az ügyfelekben.

6. Képeslapszerű névjegykártya

 

A szabadúszók és kreatívok inkább emberközpontú névjegykártyát választanak, amely barátságos, jegyzetszerű kialakítású.

A hagyományos elrendezés helyett van egy kis megjegyzés, amely jelzi, hogy kik ők, mit csinálnak, és hogyan segíthetnek. 

Ez a névjegykártya-trend lehetőséget kínál arra, hogy 2022-ben felragyogjon személyiségét, és erősebb kapcsolatokat építsen ki potenciális ügyfelekkel. Gondoljon rá, mint egy szórakoztató és furcsa mód arra, hogy megoldást mutasson be ügyfele problémáira!

A képeslap névjegykártyák ideálisak olyan kreatív iparágakban, mint az írás, a tervezés, a márkaépítés vagy a szabadúszó szövegírás. Legyen szórakoztató és személyes, és nézze meg az alábbi inspiráló példákat!

jegyzetszerű névjegykártya példa

Forrás: Top Girl Studio on Behance

merész színes névjegykártya példa

Forrás: Caitlin Hottinger a Dribbble-n

7. Nagy kontrasztú színek

 

A maximalizmus ismét lendületben van! Az emberek pedig frissítik márkáikat és vállalkozásaikat, hogy merészek legyenek. Ha robbanékony benyomást szeretne kelteni, ez a 2022-es trend ideális a kreatív munkát végző, versenyképes iparágak számára.

Merész színkombinációk

Ez a névjegykártya-trend olyan feltűnő színkombinációkat emel ki, mint az elektromos kék és menta, vagy a fémes árnyalatok modern neon betűtípusokkal.

Fémes betűtípusok

A rózsaszín, ezüst és arany fémes palettái divatosak azok számára, akik elég merészek. A bocsánatkérést nem igénylő betűtípusokkal minden az érzékszervek elnyomásáról szól!

fémes betűtípusok névjegykártya példa

Forrás: Fiverr

8. A művészet találkozik a funkcióval

 

Kaptál már olyan névjegykártyát, amely túl szép volt ahhoz, hogy kidobd? Ez a „művészet találkozik a funkcióval” névjegykártya irányzat célja. Olyan dizájn létrehozásáról van szó, amely megtestesíti a márkáját, de megszólítja érzékeinket és kíváncsiságunkat is.

Ez a 2022-es névjegykártya-trend a dobozból kiinduló megközelítést alkalmazza, és olyan versenyképes vállalkozások számára működik, mint a reklámozás, a tervezés és a szövegírás.

művészi kreatív névjegykártyák színátmenettel

Forrás: carddsgn.com

 

Kézzel készített illusztráció

A kézzel készített illusztrációk és alkotások kulcsfontosságú névjegykártya-trendet jelentenek a tervezési, művészeti vagy fényképészeti vállalkozások számára. 

illusztrált művészi névjegykártya

Forrás: creativemarket.com

9. Körbetekerhető kialakítás

 

A névjegykártyák lehetnek kicsik és téglalap alakúak, de ez nem jelenti azt, hogy ezekre a méretekre korlátozódnak. 

Ez a design nem hagyományos, de bármilyen típusú vállalkozásnál jól működik. A kreatív reklámozástól az építészetig nagyszerű módja annak, hogy valami mást csinálj!

wrap körül névjegykártya tervezés

Forrás: Design_bet on Behance

névjegykártya körbefutó design

Készítette: studionewwork.com

hajlított névjegykártya szürke

Forrás: Mitsuori Architects, Hunt & Co

mondriai témájú kreatív névjegykártya

Készítette: Nati Sheredeha a Behance-on

10. Retro ébredés

 

A retro dizájn szórakoztató, nosztalgikus és tele van egyéniséggel. Tedd játékosá a névjegykártyáid a '70-es évek pezsgő betűtípusaival és a '90-es évek retro színpalettájával.

Retro névjegykártya

Forrás: SunatationDesigns az Etsy-n

Merész retro színek

 

retro színpaletta névjegykártya

Forrás: Aurélie DANIEL a Behance oldalán

Merész színű névjegykártya

Forrás: Sam Dallyn a Behance-en

 

 

 

 

Katalógus, szórólap ötletek itt. 

Telefon: +36 20 50 80 329

Email: info@lollipopreklam.hu 

Web: Nyomda - Prémium reklámajándék - Irodadekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr3717845587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása