Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

Lollipop Nyomda és Reklám

POSTA – Reklámcsoki

2018. december 10. - Lollipop Reklám


A reklámédességek piacára mi is gyakran visszük a portékánkat. Ez nem véletlen, hiszen mi itt az irodában gyakorlatilag a reklámcsoki raktár felett ülünk. A földszinten több tízezer reklámédesség várja, hogy megkapja a maga egyedi grafikáját. A reklámcsoki raktártól kb. 5.6 méterre pedig a nyomdagép, amivel akár 1 órán belül elkészítjük az egyedi csomagolóanyagot.

Semmi trükk, csak helyben van saját raktáron a sok mini csoki, a grafikus, a nyomdagép és a kötészet. Így akár pár órán belül elkészítjük nektek a reklámcsokikat.

A Posta megrendelése azért nem készült ennyire gyorsan, hiszen most nem a szokványos mini csoki vagy ahogy sokan hívjátok, apró csoki készült. Emlékeztek még az ABC és Váras csokikra? Pontosan ugyanabban az öntőformában gyártották ezt a megrendelést is és ezek a reklámédességek szintén itt, alattunk várták a megrendelést.

reklámcsoki, reklámédesség, egyedi csoki, mini csoki, reklámédesség, logós csoki,

A 20 grammos egyedi csokoládék még több ezer darabos megrendelés mellett is, egy héten belül elkészültek, hála a szuper kötészeti munkatársainknak.

 

Keressetek Ti is, ha szeretnétek a tárgyalóban, recepción, kiállításon a saját logótokkal ellátott reklámcsokival hirdetni cégetek.

Reklámcsoki árlista itt.

Telefon: +36 20 50 80 329 Email: info@lollipopreklam.hu Web: lollipopreklam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jolnyomjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr6414396214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása